Acta assemblea comissió de Continguts 23/5/11

ACAMPADA CORNELLÀ

ACTA ASSEMBLEA COMISSIÓ CONTINGUTS

23-05-2011

Continuem desglossant els punts acordats a l’Assemblea del 22-05-2011.

Acabem de concretar i esmenar els aspectes referents a immigració:

 1. Acabar amb les identificacions policials indiscriminades.

 2. Mediació/interpretació en tots els serveis públics. Aquest servei ha de ser prestat per la pròpia administració de manera directa i no subcontractat a altres empreses.

 3. Derogació de la llei d’estrangeria.

 4. Destrucció dels falsos mites existents sobre la immigració.

 5. Igualtat de drets.

 6. Recolzar l’associacionisme a Cornellà que treballa amb col·lectius d’immigrants per a la convivència, el coneixement mutu i l’intercanvi.

 7. Desmarcar-se de les normatives antiimmigració de la Unió Europea (com per exemple la Normativa de la vergonya, que consisteix en l’expulsió als països d’origen de les persones amb situació irregular).

També es comenta que no s’està d’acord amb el punt 3 acordat per l’Assemblea del dia 22-05-2011 que diu concretament “Deure de l’ajuntament a garantir la covivència als barris”.

Ens plantegem si realment volem fer demandes a l’ajuntament o si, per contra, plantejar les nostres demandes sense tenir present cap interlocutor en concret.

A partir d’aquest punt s’obre un debat perquè ens hem trobat  que hem emprat termes erronis en quant a “manifest”, “propostes” i “declaració de mínims”. Els errors que vam cometre és que vam denominar “declaració de mínims” a propostes que es troben dins de marcs ideològics específics, que entren en contradicció amb els principis d’alguns integrants de l’Assemblea, ja que Acampada Cornellà està formada per veïns i veïnes amb formes de pensar diverses, i la “declaració de mínims” han de ser els principis que uneixen a tots i totes les integrants d’aquest moviment.

Tot i que el manifest ha estat aprovat per l’Assemblea d’aquesta tarda, hem hagut de classificar el que ja estava aprovat, com a propostes que s’havien fet el dia anterior.

Així que queda pendent per a l’Assemblea de la Comissió de Continguts del 24-5-2011 escriure la declaració de principis o de mínims de l’Acampada Cornellà, que haurà de ser un punt d’unió entre tots nosaltres i una base que serveixi per treballar totes le propostes i iniciatives diverses perquè cap component de l’Assemblea es senti exclòs i pugui treballar en les seves pròpies propostes.

També s’ha parlat sobre si copiem retocant l’escrit de presentació de l’Acampada Bcn o comencem de zero el de Cornellà, i s’accepta redactar un d’específic per a Cornellà a l’Assemblea de la Comissió de Continguts del 24-5-2011.

One response to “Acta assemblea comissió de Continguts 23/5/11

 1. Mal vamos si esto lo convertimos en una reedición del “papeles para todos”, se trata de defender los derechos de los ciudadanos, no de hacerle favores a ciertos empresarios para importar mano de obra barata y esclava (e hipotecable durante la decada pasada).

  ¿Por qué no hablais de cosas como esta?:

  http://4.bp.blogspot.com/-I98cJeVzjd8/TdFKwBzY2vI/AAAAAAAAM5E/qfSOsuIZ0z8/s1600/Cajas%2Bde%2Bahorro%2Bladrillo.bmp

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s