SALVEM EL CINE PISA

A l’Assemblea ens ha arribat de forma anònima el plànol del projecte urbanístic de pisos de protecció oficial que es vol dur a terme al solar del CINE PISA el qual porta més de 2 anys aprovat.

Algú en tenia notícia?

-Creieu que és una bona opció en un moment de recessió econòmica en el que 1 de cada 2 joves està a l’atur i on molts dels pisos que s’han construit als diferents barris de la nostra ciutat no hi viu ningú?

-Penseu que Cornellà, en concret el barri de Gavarra ha de perdre un dels pocs espais d’oci que encara sobreviuen a Cornellà per el que han passat tantes generacions?

-Creieu que l’ajuntament actua bé eliminant un dels cines històrics del Baix Llobregat el qual és considerat d’un alt valor arquitectònic?

– Des de l’assemblea de Cornellà no ens calen més motius per evitar l’enderroc de l’únic cine de debó que existeix a Cornellà i creiem que aquests motius són més que suficients per dir en veu alta NO AL TANCAMENT DEL CINE PISA!

2 responses to “SALVEM EL CINE PISA

  1. Fa pena però el Cine Pisa és insostenible. Quan va ser l’últim cop que vau veure una pel·lícula allà? Jo fa temps que no vaig i recordo les últimes vegadas que feia molta pena veure una sala tan gran tan buida. I els cinemes del Splau amb més qualitat i millors preus l’acabarà d’ensorrar. L’ajuntament fa temps que destina diners per tal de que no es tanqui. A mi no m’agrada que els diners públics es destinin a mantenir una empresa privada insolvent. Han cambiat els temps i crec que es irremediable el tancament. Fa pena, però és així.
    Hem de discutir sobre que s’ha de fer amb aquest equipament. I pisos n’hi ha molts i com el cinema molts estan buits també

  2. A mi em fa també molta pena el tancament del Cine Pisa però els antics propietaris el volien tancar perquè era insostenible. L’Ajuntament el va adquirir i l’ha estat gestionant perdent molts diners que sincerament crec que haurien de destinar-se a beques-menjador i en ajudar a aquells qui més ho necessiten. Necessitem a Cornellà uns espais de debat, reflexió i projecció de películes compromeses amb valors socials, etc? Si, i tant, però crec que no cal que sigui necessàriament al Pisa. Val més tirar-lo a terra i fer un bon parc per oxigenar Sant Ildefons. ¿Una altra opció és fer més pisos? Hi ha ja un bon stock de pisos buits que s’han posat a lloguer per 300 €/mes a l’Avinguda Salvador Allende, si quan aquests estiguin col·locats hi ha més demanda llavors si ens ho hauríem de mirar, però si són de lloguer i a aquest preu…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s