Acta de l’Assemblea de Cornellà del 24 de Juliol

Ja podeu trobar penjada l’acta de l’assemblea del diumenge, 24 de Juliol de 2011, a l’apartat ACTES del blog de l’Assemblea de Cornellà.

Com a conclusions d’aquesta última assemblea, hem de destacar que l’assemblea es pren un descans vacacional per reflexionar sobre noves propostes i formes d’organització. Això vol dir que la propera Assemblea de Cornellà es celebrarà el diumenge, 18 de Setembre, al mateix lloc i mateixa hora de sempre (a les 20h a la Plaça Catalunya). Anunciem que la nostra intenció és que es tracti d’un gran retorn amb un acte a l’alçada dels esdeveniments.

Per als que no marxeu de vacances, us informem que el proper dia 3 d’Agost tindrà lloc una reunió oberta de la comissió de continguts en la que es parlarà del document que ha de descriure l’organització i les dinàmiques de funcionament de l’assemblea.

Per a més informació, podeu consultar l’acta de la última assemblea. També podeu continuar accedint al blog, on us anirem informant sobre totes les novetats que vagin sorgint.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s