Cornellà diu NO a les retallades de Sanitat

Ahir dimarts 21 de juny es va fer una massiva manifestació a Cornellà per aturar les retallades a la Sanitat. Cornellà diu prou a les retallades!!

Organitzada per la FAVCO i amb la participació totes les associacions de veïns i veïnes del nostre poble, la manifestació es va iniciar amb marxes des de tots els barris per finalitzar a l’Ajuntament. Posteriorment es va anar a l’ambulatori de Bellaterra a entregar un document amb les reivindicacions al responsable del ICS.

L’Assemblea de Cornellà creada per donar continuació a la feina iniciada durant aquest darrer més arrel de  l’Acampada de Cornellà, va participar i va donar suport a aquesta convocatòria  per sumar forces amb tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat. Volem felicitar a tothom per l’èxit d’aquesta nova mobilització. Si treballem plegats i recuperem el carrer ningú no ens pot aturar.

Per seguir treballant a la nostra ciutat, convidem a totes les veïnes i veïns a participar a l’Assemblea de Cornella el diumenge 26 a les 19h al Parc de Can Mercader (al llac)

També volem donar les gràcies a www.latele.cat per la realització d’aquest vídeo. Es tracta d’un projecte de televisió lliure i autogestionada amb l’objectiu de poder informar-nos amb els nostres propis mitjans sense dependre dels mitjans controlats pel poder econòmic i polític.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s